Veckans Motgift

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

February 2018
S M T W T F S
     
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Syndication

Så var de tre samlade som vanligt och ännu ett veckans Motgift gick av stapeln. Jonas De Geers flängande var över och de två berlinarna var på plats. Dan fick spade över Magnus oförmåga att prata rätt i en mikrofon och Magnus hotade med att kasta sönder mixerbordet. En helt vanlig sändning alltså.

Motgift fyllde ett år och det hade vi glömt. Men eftersom vi blev påminda om det av våra lyssnare kunde vi i alla fall nämna det.

Den sorgliga nyheten om att en tidigare medlem i Sverigedemokraterna här om sistens tog livet av sig, som en direkt konsekvens av att Expressen ”hängt ut” så kallade ”näthatare” under förra året, fick inleda programmet. Vi diskuterade medias skuld och det faktum att deras ”journalistisk” går ut på att knäcka dem de ”granskar”. Hårda ord fälldes om såväl Tomas Matsson som Mattias Våg (medlem i det vänsterkriminella nätverket Researchgruppen/AFA-doku) som är Expressens samarbetspartner.

Aftonbladet har också påbörjat en ny ”kampanj” efter att de köpt registret över alla användare på Flashback som Researchgruppen olovligen kommit över. Vi konstaterar att pedofiler, den som drömmer om att våldta och döda unga flickor och alla som håller på med djursex kan känna sig trygga — det har Mathias Wåg sagt, och udden riktas mot personer som uttryckt sympati för nationella idéer eller beskrivit verkligheten som den är. Motgift uppmanar alla att slå tillbaka mot media och Researchgruppens medlemmar.

Raskt flyttade vi fokus från svensk pissmedia och resonerade om att LEGIDA (en avknoppning av PEGIDA) fått sin demonstration förbjuden i Leipzig. Skälet var att myndigheten inte kunde få ihop tillräckligt med poliser för att ”skydda” dem. LEGIDA:s demonstration har dragit upp emot 15 000 deltagare. Frågan vi ställer oss är om en stat som inte kan garantera befolkningens grundläggande rättigheter kan erkännas legitimitet som stat? Svaret är nej och ett allmänt resonemang kring demonstrationer och potentialen i de stora samlingarna diskuteras.

Vi konstaterar att det kommunala självstyren nu är ett minne blott eftersom en ny lag håller på att utarbetas som innebär att kommuner inte längre kan säga nej till att ta emot flyktingar. Situationen är så hållbar i Sverige att lagstiftning krävs.

 

Folkpartisten Cecilia Wikström låter sig intervjuas av sin pressekreterare. Vi lyssnar och kommenterar efter hand. Jonas De Geer briljerar då han sågar tokkärringen jämsmed fotknölarna. Wikström menar nämligen att vi måste ha öppna gränser samt att alla invandrare som kommer hit är bättre än svenskar generellt. Det brister för Dan som håller en egen monolog över Cecilia Wikström. Och bara för att få oss alla att må illa, spelar han också upp en av hennes ”vaginamonolger”.

Direct download: veckansmotgift48.mp3
Category:general -- posted at: 10:49am CET