Veckans Motgift

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

March 2014
S M T W T F S
     
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Syndication

Omställningen till sommartid - Hur nödvändig är den egentligen?

Krönika av Ann Heberlein tar upp ämnet om händelserna i Malmö. Hon säger rätt ut att vänstervåld är av godo, så länge den motverkar “nazismen”. Hur kommer det sig att vänstern kommer undan med politiskt våld? Och vad hände med den stora kartläggningen av AFA som Niklas Svensson gjorde?

Media förlöjligar de signalement på vänsterextremister i Kärrtorp. Samtidigt som man hetsar nationalister som har försvarat sig. Jonas försöker komma på aprilskämt, men blir slagen av media som rapporterar om en sjuk värld.

“Forskaren” Jeff Werner menar att vitheten bara är en konstruktion och han utmålar Gustav Vasa som “svartmuskig”. Hade 1800-talets svenskar sett en kongoles som svensk? Givetvis inte! Han menar vidare att man kände igen svenskar på kläderna, inte alls hudfärg eller liknande fysiska element.

Chefredaktören för Judisk krönika, Jackie Jakubowski har nyligen sagt att “Glöm inte att antisemitismen är en sjukdom hos icke-judar men som judar får plågas av”.Till detta följer givetvis en diskussion om varför vissa är lite mer jämställda än alla andra.

Konstnären Dan Park har blivit gripen för “Hets mot folkgrupp”. Åklagaren vill nu sinnesundersöka Park. Detta medans Henrik Arnstad i Aftonbladet skrev att “Konsten ska inte vara god, den ska vara fri”. Denna utveckling har vi gått emot, och man hoppas förmodligen kunna stämpla Park som psykiskt sjuk. Alltså precis samma metod som man gjorde i Sovjet.

 

Ny utredning menar att andelen hemlösa utan missbruk eller sjukdom stiger. Trojkan diskuterar i banorna om att det aktivt påhejas från högsta ort på grund utav urbanisering och masskonsumption. Jonas tar upp exemplet på hur reformationen drev människor till träldom, på samma sätt som franska revolutionen sålde av jorden. Vi har idag blivit mer och mer beroende av politiker och banker och priset för detta är vår personliga frihet.

Direct download: veckansmotgift10.mp3
Category:general -- posted at: 10:44pm CET

Trojkan är återigen fulltalig och det finns som alltid mycket att tala om.

Jan Guillou och resten av mediaeliten fortsätter hetsa
Magnus menar att han förstår varför Janne är en så uppskattad författare eftersom han har så livlig fantasi; Jonas däremot menar att Janne är nästan lika dålig som Stieg Larsson. Det talas också vidare om den påstådda "nazistattacken" i Malmö och Motgift förklarar huruvida man tänker ta avstånd från det hela eller inte.

Rättegångar mot Revolutionära Fronten
Det blir allt mer tydligt att våldsvänstern består av gravt sjuka människor med sadistisk läggning. Förundersökningsprotokollet motbevisar också medias påstådda "extremistkrig" och visar att det — enligt våldsvänstern själva — är en ensidig konflikt där de själva står för attackerna och våldet.

Front National skördar stora framgångar i lokalvalen
Är Front National något att lita på eller har de vattnats ur för mycket? Motgifttrojkan diskuterar fram och tillbaka, men väljer att ännu inte helt avfärda det franska partiet. För översatta tal av Marine Le Pen rekommenderas Tobbes Medieblogg.

Europeisk kongress hölls i Tyskland
Dan berättar om sina intryck från kongressen och om debatten kring Ryssland och Ukraina som blev det naturliga huvudämnet för dagen. Den engelskspråkiga bloggen om ukrainsk nationalism som rekommenderas kan besökas på http://un3position.blogspot.de

Extramaterial finns på http://www.motgift.nu/9

Direct download: veckansmotgift9.mp3
Category:general -- posted at: 10:44pm CET

Händelserna i Malmö och dess efterspel

Motgift tar återigen upp händelserna i Malmö, och går även igenom vittnet Marcels första vittnesmål med det han sedan ändrade till. Är hans ändring trovärdig, eller finns det andra motiv? Vi har också med oss Christian Kjellsson som natten mot måndagen blev utsatt för en polisrazzia med anledning av Malmöhändelserna; poliserna vägrade dock legitimera sig och varken den danska eller svenska polisen vill känna till husrannsakan. 

Sverigedemokraternas inkompetens och urvattning

Paula Bieler hyllar Mona Sahlin. SDU vill demonstrera med våldsvänstern "mot nationalsocialismen". Peter Lundgren, toppnamn i EU-valet, visar att han inte kan någonting och bara är en nickedocka åt partiledningen. Finns det ens något av värde kvar i det tidigare nationalistiska partiet?

Folkpartiets röstfiske — ett tydligt valårstecken

Robert Hannah och Simona Mohamsson fortsätter en folkpartistisk tradition när de på DN Debatt låtsas bry sig om svenskfientligheten. Självklart får de mothugg av andra invandrade proffstyckare, och vi blir tvungna att göra upp med nonsensbegreppet "rasifierade" en gång för alla.

Granskningsnämnaden tycker att det är rätt att kalla Svenskarnas parti för "nazister"

Dan och Magnus sågar Granskningsnämndens utlåtande, och förklarar vad "nazist" egentligen betyder och varför pissmedia så gärna använder begreppet.

Direct download: veckansmotgift8.mp3
Category:general -- posted at: 10:31pm CET

I det sjunde avsnittet är Motgifts trojka återigen samlad för att diskutera den senaste veckans händelser.

Bunkaslagsmålet i Malmö
Vem är Showan Shattak? Vad var det egentligen som hände på Möllan? Var det blodtörstiga nazister som var ute efter att skada och döda feminister? Media verkar ha bestämt sig, men Motgift är inte förvånade — de är ju blott propagandister. Petter Larssons kulturartikel smulas sönder och Larsson utmanas dessutom på duell av en av motgiftarna...

Dessutom... är Pink Swastika tillbaka?

Vart tog James Edwards vägen i Jills veranda?
Återigen visar man på "journalistes" roll som propagandister framför allt annat.

Henrik Arnstad — Mannen, myten, lögnen
Han ljög om sin examen. Han ljög om sitt jobb. Ändå kallas han in som expert i media — nu verkar han dessutom vilja slå rekord i användandet av ordet "fascism". 

Ukraina
Motgift talar om utvecklingen i Ukraina och nationalisters och Nya Högerns senaste utspel i ämnet.

Direct download: veckansmotgift7.mp3
Category:general -- posted at: 10:24pm CET

Första halvan:
Intervju med Robin från Svenska Ukrainafrivilliga som berättar om hur han blivit mottagen i Ukraina och Kiev. Han berättar om en stad som sjuder av nationalism och där infrastrukturen fungerar som den ska. Han bemöter även en del påståenden om judisk finansiering och berättar om sina egna möten med ukrainska nationalister. 

Andra halvan:
Vad är egentligen Karnival och varför firas det? Varför heter Batman Läderlappen på svenska? Dessa två saker besvaras kort innan man går in på två kanske lite viktigare ämnen.

Sverigedemokraternas förfall
Sverigedemokraterna har presenterat sin riksdagslista. Gustav Kasselstrand och William Hahne från SDU står inte med. Det gör inte heller riksdagsmannen Thoralf Svensson. Istället har b.la. Paula Bieler fått en plats. Vad händer egentligen i SD? 

 

Troll på nätet, finansierade av underrättelsetjänster
Underrättelsetjänster har bekostat sk. ”trollande” som smutskastar politiska dissidenter och förtalar partier och organisationer. Detta har bevisligen skett i Storbritannien men Motgift menar att man måste vara bra naiv för att inte inse att samma sak händer i Sverige. 

Direct download: veckansmotgift6.mp3
Category:general -- posted at: 10:38pm CET

1