Veckans Motgift

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

October 2014
S M T W T F S
     
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Syndication

Vi kommer igång lite senare en vanligt, men gör istället ett extra långt program. Vi håller oss främst till tre huvudämnen:

Zigenarinvasionen

Dan har varit i Stockholm och är på allvar chockad. Vi talar om invasionen av zigenare de senaste åren, det organiserade tiggeriet och brottsligheten som följer i dess kölvatten.

Huliganer mot salafister

I Köln hölls en demonstration med många tusen deltagare arrangerade av föreningen "Hooligans gegen Salafisten". Vi talar om demonstrationen, initiativet och om huruvida den här typen av sammankomster är bra eller dåliga för den nationella saken. Du kan se filmer från demonstrationen på Motgift TV.

Nya strategier - Lått oss bygga en ark!

Vi utgår ifrån temat i vårt senaste magasin, och diskuterar alternativa strategier, defaitism och revolutionsfantasier. Vi slänger in en hel del brandfacklor, men det är för att vi anser att detta är en oerhört viktig diskussion att hålla bland nationellt sinnade.

Extramaterial: https://www.motgift.nu/32

Chatten under direktsändningen kan läsas i efterhand på http://forum.motgift.nu/t/veckans-motgift-32-diskussion-under-direktsandningen/

Direct download: veckansmotgift32.mp3
Category:general -- posted at: 11:03pm CET

Det är högt tempo och angelägna ämnen när vi pratar om invasionen av Europa, gifter i vår miljö och ubåtar i skärgården. Du vill inte missa detta!

BLI MEDLEM: https://www.motgift.nu/blimedlem
EXTRAMATERIAL: https://www.motgift.nu/31

Några ämnen:

Det är inte invandring, det är en invasion!

I Milano hölls en demonstration för att "stoppa invasionen", arrangerad av Lega Nord. Vi talar dels om det italienska federalistiska och populistiska partiet, men kommer också fram till att det är helt rätt att sluta tala om invandring - det är en invasion det handlar om.

Exempel på denna invasion kan vi se överallt, men ett nästan övertydligt exempel är för lastbilschaufförer i Calais som ska över till Dover. På Motgift.tv har vi samlat några filmklipp som visar de häpnadsväckande filmer där afrikaner och araber försöker ta sig in illegalt till Storbritannien genom att hänga sig fast vid lastbilarna.

Vi berättar också om att man i Schweiz vill rösta om invandringen på ekologisk grund, eftersom invasionen är ett hot mot vår miljö och ekologiska överlevnad. Vi undrar när svenska Miljöpartiet ska inse detta, men kommer naturligt in på vårt nästa stora ämne.

Gifterna i vår mat och omgivning

På Fria Tider har man skrivit om hur minkar feminiserats på grund av farliga kemikaliska utsläpp, och vi konstaterar att detta så klart drabbar även människor. Vi talar om ekologisk kosthållning, köttindusitrin och fluor i dricksvattnet. 

Vem är det som vill stoppa i oss alla de här gifterna? Vi rekommenderar också Stefan Jarls dokumentär Underkastelsen som finns på Motgift.tv.

Har vi en rysk ubåt i skärgården?

Det som totalt dominerat nyheterna senaste dagarna rör en främmande undervattensaktivitet i Östersjön. Media slår på stora trumman om ryssen, men vi på Motgift är lite mer skeptiska. 

Passar det inte in lite väl bra med viljen att få in Sverige NATO? Men om det nu är ryssen, hur agerar vi då?

Jimmie Åkesson sjukskriven på grund av utbrändhet

Vi berör kort Åkessons sjukskrivning, och framförallt reaktionerna från de politiskt korrekta hycklarna. Det blir lite mysstämning när Motgifts tre farbröder talar om hur man bör behandla sina medmänniskor...

Direct download: veckansmotgift31.mp3
Category:general -- posted at: 10:45pm CET

Trion är återigen samlad och det är ett rykande avsnitt som levereras - torpare delas ut till höger och vänster och man diskuterar bland annat otacksamma flyktingar, den zigenska gruppvåldtäkten i Örnsköldsvik och hur staten har program och strategier för att byta ut svenskarna även på landsbygden.

Några ämnen i urval:

- Zigenare blir ledsna över den tyska zigeunerwursten, samtidigt som vi nås av nyheten om en zigensk gruppvåldtäkt i Örnsköldsvik. Några andra som blivit ledsna är Afrosvenskarnas riksförbund, och vi förutspår att deras artikel i sin tur kommer göra judarna ledsna...

- Otacksama flyktingar, senaste exemplet från Expressen där en påstådd syrisk flykting menade att Sverige var helvetet på jorden. Veckans Motgift konstaterar att det bara borde vara för honom att åka hem, men också att unga nationalister måste agera vid sådana här tillfällen.

- Pengarna är slut hos staten, men någon minskning av invandringen finns inte i sikte. Fria Tider skrev nyligen om att vi måste bygga ett nytt asylboende nästan varje dag för att klara av flyktingstormen - något som så klart inte är möjligt, och som istället betyder ännu högre kostnader för de svenska skattebetalarna.

- Salafister och kurder slår på varandra med knivar och järnrör i Hamburg. Vi pratar om hur invandringen flyttat konflikterna till vår mark, om oheliga allianser och människor som inte är rädda för att dö.

- Bloggen Snaphanen.dk skrev en utmärkt artikel om huruvida staten vill islamisera den svenska landsbygden, vilket ledde till diskussioner i vårt forum. Vi diskuterar artikeln och konstaterar återigen att de som ska företräda oss istället förråder oss. Men vad är egentligen deras drivkraft?

- En längre diskussion om ungdomlig och konfrontativ nationell aktivism. Trojkan berättar anekdoter, och manar till fler direktaktioner från nationellt sinnade ungdomar. Ett flertal tips på aktioner ges. 

För extramaterial och annat, besök https://www.motgift.nu/30

Direct download: veckansmotgift30.mp3
Category:general -- posted at: 11:21pm CET

Det blir lite kort om slaget vid Lepanto och Red Bull Leipzig innan huvudprogrammet rullar igång. Vi går igenom den nya "svenska" regeringen och statsminister Löfvens regeringsförklaring.

I den andra delen har vi med oss Derek Holland, irländsk nationalist och av många ansedd som en av efterkrigstidens viktigaste europeiska nationalister. Hans skrift "Den politiska soldaten" har sålts i tusentals exemplar bara i Sverige, och har översatts till många andra språk.

Besök https://www.motgift.nu för fler podcasts, webb-tv och artiklar.

Direct download: veckansmotgift29.mp3
Category:general -- posted at: 10:02pm CET

1