Veckans Motgift

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

November 2014
S M T W T F S
     
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Syndication

Ett nästan två timmar långt avsnitt som går igenom de absolut hetaste potatisarna de senaste veckorna. I andra halvan har vi dessutom med oss James Edwards som alltid bjuder på intressanta diskussioner.

Några ämnen vi diskuterar.

  • Motgift Magasin #3 finns ute som lösnummer, införskaffa ditt exemplar nu!
  • Expressen sparkar Marcus Birro. Vi kommenterar hans öde, det värdelösa (och obefintliga?) svenska debattklimatet. 
  • Är en tröja med "Islam is the devil" hets mot folkgrupp? Polisen verkar tro det, vilket vi så klart måste prata kring. 
  • Ska SD fälla regeringen? Det är dags att bekänna färg och visa lite stake nu!
  • Obama ger amnesti till illegala invandrare, vad betyder detta?
  • Nya strategier måste diskuteras, och trojkan tillsammans med amerikanen James Edwards talar om vikten av att de vita folken samarbetar och inte låser sig vid gamla nationalstater.
  • Ferguson, Missouri — nu är undantagstillstånd utlyst i hela staten. Vad innebär detta och vart är vi egentligen på väg?

Extramaterial och all annan information finns på https://www.motgift.nu/36

Direct download: veckansmotgift36.mp3
Category:general -- posted at: 10:52pm CET

Vi slits mellan hopp och förtvivlan när vi dels kan konstatera att det moderna samhället blir sjukare för var dag som går, men också kan se hur folkliga protester mot vansinnet manifesterar sig runt om i Europa.

Extramaterial och länkar: https://www.motgift.nu/35

Samvetsfrihet och abort

Diskussionen rasar om huruvida barnmorskor ska ha rätt att avstå från att utföra aborter. Vår inställning i abortfrågan har vi lyft flera gånger, men ett så viktigt ämne måste lyftas igen och den aktuella debatten visar hur viktigt det är för de nuvarande makthavarna att tvinga in oss i deras värld.

Överfallen på barn i Huddinge

Vi tänker tillbaka på vår egen barndom och konstaterar att något sådant här inte skedde då. Vad är det för sjuka satar som ger sig på små barn? Är det en fortsättning på kriget mot svenskarna, månne?

Vänstern attackerar barnfestival

I Holland gick vänsteraktivister och invandrare till attack mot en barnfestival som firade en holländsk tradition där Zwarte Piet ingick. 

Folkliga protester runt om i Europa mot vansinnet

Vi talar om demonstrationer i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen och börjar se ett mönster där nationella engagerar allt mer "vanligt" folk, och vi talar om hur detta går till och vad vi kan lära utav det.

Ambulansfacket vill ha militär utrustning

Situationen i invandrarområdena är så allvarlig att brändmännen snart kanske måste ha militär utrustning för att kunna utföra sina jobb där.

Detta och mycket mer i ett avsnitt med härligt tempo och många tydliga budskap till dig som lyssnar.

 

Direct download: veckansmotgift35.mp3
Category:general -- posted at: 10:40pm CET

Först lite svart humor

Från Nederländerna får vi höra om hur arga svarta aktivister bränt upp en staty föreställande Nelson Mandela, eftersom den är alldeles för svart. Någonstans börjar det här mest bara bli komiskt...

Dan Eriksson har lämnat Svenskarnas partis styrelse

Här berättar han om hur beslutet togs i början av året, och varför det har dröjt tills nu att verkligen avgå.

25 år efter Berlinmurens fall

Det har varit festligheter i Berlin, och Dan berättar om sina intryck av firandet.

Södermalm ska riva zigenarläger

I de områden där flest röstar på invandringspartierna vill man nu stoppa den zigenska kulturberikningen. Hyckleriet fortsätter i oförminskad tak, men vi kommer så klart in på diskussioner om:

Det organiserade tiggeriet och våldet i dess spår

Vi pratar om fallet i Haninge där en zigenare skadat en 11 månaders bebis, och talar om strategier för att undvika problem med dessa så kallade "EU-migranter". Vi lanserar också en liten idé till hur unga svenska aktivister faktiskt skulle kunna göra skillnad redan idag...

Blir Mattias Karlsson ny partiledare för Sverigedemokraterna?

Det har visat sig att Jimmie Åkesson mår sämre än vi kanske trott, och nu pekar en hel del på att Mattias Karlsson kan bli ny partiledare för det invandringskritiska partiet. Men vem är han? Vore han bättre än Åkesson?

Åsa Linderborg vilse i PK-träsket

Aftonbladets kulturchef säger att hon älskar politisk korrekthet, men att den börjar bli för dogmatisk. Vi går igenom hennes artikel i ämnet och skrattar gott, samtidigt som vi på allvar oroar oss för dessa människors psyke, de fall hon radar upp där PK-etablissemanget slagit knut på sig självt.

Bli medlem: https://www.motgift.nu/blimedlem
Extramaterial: http://www.motgift.nu/34

 

Direct download: veckansmotgift34.mp3
Category:general -- posted at: 10:30pm CET

Tyska NPD har hållt partidagar och valt Frank Franz som ny partiledare. Vi talar en del om den tyska repressionen och vad vi vet om Franz och en del andra som valts in i den nya partistyrelsen.

Irländarna är ute på gatorna och demonstrerar i hundratusentals sedan de tvingats på nya skatter för vattnet. Vi talade även om detta tidigare med Derek Holland, som du kan höra i avsnitt 29.

Riksbanken har sänkt styrränta till NOLL procent. Vi talar om ett ekonomiskt system som måste göras om i grunden, tillsammans med fostrandet av en ny människa. Stora ord, men inte mindre allvarligt. Det hela mynnar också ut i en diskussion om ränta överlag.

Vi talar om Islams utbredning i Sverige med anledning av filmen från en muslimsk begravning. Samtidigt ser vi oroande utveckling från Storbritannien där man påstår sig vilja stoppa muslimsk fundamentalism med nya drakoniska lagar som lär riktas mot nationalister och invandringskritiker.

Till sist lyssnar vi på ett klassiskt klipp där Muhammad Ali läxar upp Parkinson angående rasblandning.

Extramaterial: https://www.motgift.nu/33
Bli medlem: https://www.motgift.nu/blimedlem

 

Direct download: veckansmotgift33.mp3
Category:general -- posted at: 11:39pm CET

1