Veckans Motgift

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

December 2014
S M T W T F S
     
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Syndication

Årets sista direktsändning blir ett i högt tempo. Eller som signaturen Gyllengraal uttrycker det på vårt forum:

En eloge till er kanske bästa och mest seriösa sändningen hittills! utmärkt genomgång av nyordens propagandistiska extrema kulturmarxistiska profil, med nyordsansvarig!, aftonbladets utfrågning av idioter på gatan (skönt att slippa välja igen etcetera), nationsdefinitionens upplösande (framtiden ligger i det lokala, men vi har tyvärr ännu ingen riktigt genomtänkt nationalistisk politik för det), USA-kravaller med deras extremistiska attityder, diskussion om frihet vs demokrati, decemberuppgörelsen vs demokrati, ...

Mycket nöje, och gott nytt år!

Extramaterial: https://www.motgift.nu/42

Direct download: veckansmotgift42.mp3
Category:general -- posted at: 11:03pm CET

Årets traditionsenliga uppesittarkväll sändes den 22 december, och den här poddversionen på nästan fem timmar innehåller allt utom viss musik som klippts bort av rättighetsskäl.

Det blir politiska diskussioner om bland annat huruvida extravlet inte alls kommer bli av, om de nya momsreglerna inom EU som drabbar Motgift och Ulf Lundells hot att förbjuda spelandet av låten "Öppna landskap".

Som sig bör på en uppesittarkväll blir det också en hel del prat om julen, rimmande och samtal med inringare. Vi pratar också med Stefan Jacobsson, partiledare för Svenskarnas parti (SvP), om hur han ser på den valrörelse som varit och om det nya europeiska partiet Alliance for Freedom and Peace som SvP är en del av.

Det blandas högt och lågt, och delar av programmet kan absolut klassas som barnförbjudet. Så tänk på vem som lyssnar! :)

God fortsättning!

Direct download: uppesittarkvllen2014.mp3
Category:general -- posted at: 9:04am CET

Trots det 40:e avsnittet så verkar det inte råda någon 40-årskris när trion från Motgift samlas för ännu en måndagsshow. 

Här är några av de ämnen som diskuterades:

- Kärrtorp 1 år senare; har vänstern hittat en ny högtid? Vi pratar om politiskt våld, vilket också så klart för oss in på det grova överfallet och misshandeln på en ung pojke vid Nordisk Ungdoms julbord.

- Enligt en zigensk lyssnare har Motgift "brist på okunskap". Vi funderar på att göra det till officiell slogan...

- Rosanna Dinamarca vägrade tilltala Björn Söder som talman vid ett anförande i riksdagen. Vi talar värdighet, politiskt bus och hur vi hade betett oss i liknande lägen.

- Björn Söders intervju i DN, som lade grunden till Dinamarcas barnsliga beteenden, diskuteras också så klart. Ser vi en radikalisering av SD?

- Alliansen föreslår ändringar i grundlagen för att stoppa SD, men kan det komma och bita dem i baken?

- Lisa Magnusson menar att svenskar inte förtjänat att ha det "bättre än flyktingarna". Vi reder ut ett och annat för den goda svenskhaterskan. 

Extramaterial: https://www.motgift.nu/40

Direct download: veckansmotgift40.mp3
Category:general -- posted at: 11:06pm CET

Vi avverkar flera ämnen i ett högt tempo när vi går mellan skratt, gråt och att vara förbannade. Världen är upp och ned men Veckans Motgift försöker återigen navigera.

  • Nyval eller inte nyval, kommer Löfven backa?
  • Reinfeldt tycker att Sverige "har plats" för massa fler invandrare. Vi skrattar oss harmynta åt hans (bokstavliga!) Von Oben-perspektiv
  • Invandrarkravaller i Rågsved utanför Stockholm. Hur mycket inspiration har de fått på grund av PK-medias lögner om och hyllningar av upploppen i Ferguson?
  • Män som "ger upp" samhället och sitter framför datorn. Vad beror detta på, vad kan vi göra?
  • RFSU anordnade abortfestival. Hur knäppt är itne detta?
  • Någon eller några agerade mot abortfestivalen genom att kasta in en rökfackla - rätt eller fel?
  • Förföljelsen av Marcus Birro fortsätter, nu säger förlaget upp hans bokkontrakt. Vi talar återigen om den svenska åsiktsgarderoben.
  • Dan berättar om utvecklingen med måndagsdemonstrationerna i Tyskland som nu samlar över 11000 människor över landet, närmare 9000 av dem bara i Dresden!
  • Samtidigt ser vi i Sverige hur fler "flyktingentreprenörer" ger sig in i guldruschen. Gamla fina slott, hotell och herrgårdar blir flyktinghem och blir sedan totalförstörda.

Introt kommer från Djungelboken och Motgift: http://www.liveleak.com/view?i=004_1417817659

Extramaterial: https://www.motgift.nu/39

Direct download: veckansmotgift39.mp3
Category:general -- posted at: 10:42pm CET

Idag den 3 december berättade Stefan Löfven, (tillfällig) statsminister att han ämnar utlysa nyval till den 22 mars 2015 efter att Sverigedemokraterna fällt regeringens budget.

Vi talar om det uppkommna läget, nationella strategier och ger för en gångs skull beröm till Sverigedemokraterna. Vi ringer också upp Patrik Forsén, talesman för Nordisk Ungdom, som ger sin syn på utveckligen och berättar hur de tänker arbeta fram till extravalet.

 

Direct download: veckansmotgift38.mp3
Category:general -- posted at: 9:31pm CET

Ett avsnitt där vi helt slängde stolpar och programpunkter åt sidan och lät samtalet växa fram närmast organiskt. Vi går från brandvarnare till AIDS till zigenare i Göteborg via några rasistiska lappar och hamnar till slut hos Sverigedemokraterna. Men här är några hållpunkter åtminstone:

- Den 1 december är också AIDS-dagen. Vi pratar informationsplikt och sexualmoral.
- Insamling av kläder till hemlösa - hur är situationen för Sveriges hemlösa? Vad är det för värderingar som präglar vårt samhälle idag?
- Zigenare attackerade utdelning av kläder till hemlösa och kallade utdelarna för ”rasister”. Samtidigt stoltserar Lunds kommun med att zigenarna blir de stora vinnarna i deras nya budget.
- Black Friday-hysteri igen. Vad är det för samhälle där människor trampar ihjäl varandra för att få rabatter på prylar?
- Blir det nyval? 
- Sverigedemokraternas ruttna internkultur och ännu ett misslyckat kuppförsök mot SDU.
- "Den rasistiska lappen” som inte alls var rasistisk

Mer info och extramaterial: https://www.motgift.nu/37

Direct download: veckansmotgift37.mp3
Category:general -- posted at: 10:54pm CET

1